Meny
 
Utvalg av våre tjenester
Regnskap
KOSTNADSEFFEKTIV
Jeg jobber for fremtidig vekst og økt lønnsomhet i din bedrift. For å nå dine økonomiske mål er det viktig med god struktur i regnskapet og rikitige systemer. Først og fremst bruker jeg det markedsledende regnskapssystemet Tripletex. Tripletex forenkler hverdagen for både meg og mine kunder. Men er det å foretrekke et annet system, så har jeg kjennskap og erfaring i flere regnskapssystemer. Vi finner den beste løsningen sammen for ditt selskap.

Fakturering
LIKVIDITET
Fakturering er den viktigste bidragsyteren for ditt selskap. Det sørger for økt likviditet. Utsetter du fakturering av dine kunder så struper du bedrftens handlingsrom. Den kan føles ubehagelig å kreve inn penger fra dine kunder. Overlat jobben til meg og du slipper da uønsket dialog med dine kunder.

Rapportering
INFORMATIV
En rapport brukes til veldig mye, blant annet ved å fortelle lederne hva som har skjedd, hvordan det er nå og hvor veien kan gå videre. Jeg hjelper deg i å planlegge veien fremover.

Konsulenttjenester
FLEKSIBELT
Har du behov for bistand i ditt selskap i en kortere periode, eller er det områder i ditt selskap du trenger hjelp med innen utvikling og organisering? Når du har behov for bistand kan det bunne i uforutsette hendelser som gjør at du ikke kan ta de administrative og økonomiske oppgavene selv. Da er det greit å vite at ved et slik samarbeid er prosessen kort og enkel, og uten oppsigelsestid.

Lønnsoppgaver
TIDSBESPARENDE
Lønnskjøring kan for mange bedrifter være en utfordrende oppgave. Det er mange regler og frister å forholde seg til. Ved sykemeldinger, reiseregninger og andre utlegg samt andre pålagte trekksoppgaver kan det være overveldende og holde kontroll på alt. Jeg bistår kunden i lønnskjøring, rapportering til offentlige myndigheter, betaling av lønn, skatter og avgifter etc.

Rådgivning
PROBLEMFRITT
Jeg bistår deg i dine selskapsmessige spørsmål og utfordringer. Jeg kan gi rådgivning innenfor skatt, avgift og personalarbeid. Jeg bistår også i rådgivning i ulike problemstillinger som en bedrift gjerne kan komme oppi.

Årsoppgjør
TIDSBESPARENDE
Jeg bistår bedrifter med offentlig regnskap og skattemelding. Et årsregnskap skal først og fremst vise den økonomiske aktiviteten bedriften har hatt i løpet av året.